Mlýnky na espresso
U elektrických mlýnků na espresso jsou nejdůležitější parametry typ mlecích kamenů a jejich materiál, počet otáček za minutu (RPM), mikrometrické nastavení hrubosti a možnosti nastavení automatického mletí. Hledáte-li mlýnek, který bude často a hodně využíván, nepřehlédněte údaj o výkonu motoru. Vyberete-li málo výkonný mlýnek, který je vhodnější spíše na domácí mletí, může při vysoké zátěži dojít k zahřívání mlecích kamenů, což má obvykle za následek přepálení namletých kávových zrn.
Nejprodávanější

Nejmenší z rodiny E37! Výrazný, osobitý design zahrnující mimořádné technologie Ceado určené k profesionálnímu mletí kávy v domácích podmínkách.

Zrozen pro ty, kdo se narodili pro jednu dávku, ty, kdo hledají jediný původ, ty, kdo chtějí experimentovat s jednotlivými extrakcemi: ty, kdo mají výrazný přístup ke kávě.

Titanové kameny, přesné mletí a snadná údržba, to jsou hlavní znaky italského mlýnku Ceado E37T.

Titanové kameny, přesné mletí a snadná údržba, to jsou hlavní znaky italského mlýnku Ceado E37T.

Základní model řady Essential On Demand. Ovládá se pomocí dotykového displeje, má mikrometrické nastavení hrubosti a mele rychlostí 7 gramů kávy za 2,1 sekundy.

Nejvyšší model řady Essential. Ovládá se pomocí dotykového displeje, má mikrometrické nastavení hrubosti a mele rychlostí 7 gramů kávy za 1,6 sekundy.

Nejmenší Compak mlýnek. Je poháněn výkonným motorem, který mele kávu při středních otáčkách, a tím nedochází ke zbytečnému zahřívání.