Fellow Ode

Značka: Fellow

Minimalistický mlýnek v matně černém provedení s plochými mlecími kameny o průměru 64 mm. Vhodný pro alternativní metody přípravy kávy.

Dostupnost Skladem (1 ks)
8.900 Kč 7.355,37 Kč bez DPH
Fellow Ode
Značka: Fellow
Fellow Ode
Novinka

Kompaktní elektrický mlýnek Fellow Ode kombinuje moderní industriální design, kvalitní zpracování a vysoce funkční prvky, které z mlýnku dělají výkonného pomocníka všude tam, kde mají své místo alternativní metody přípravy kávy. 

Mlýnek má profesionálně zpracované ploché mlecí kameny o průměru 64 mm, jsou vyrobeny z nerezové oceli a v každém stupni hrubosti mletí poskytují precizní a konzistentní výsledek. Ovládání hrubosti je intuitivní a plynulé, ovládací prvek je umístěn na přední části mlýnku. Stupnice disponuje 11 základními kroky a 31 mezikroky.

Mlýnek má PID kontrolovaný motor, a tak se automaticky vypíná ve chvíli, kdy se vyprázdní prostor pro kávová zrnka. Objem násypky je 80 g, a mlýnek tak spadá do kategorie single dose.

Součástí mlýnku je i nádoba na namletou kávu, na jejíž spodní straně je umístěn magnet pro přesné usazení pod mlecí skluzavku. Mlýnek, stejně jako mnohé profesionální mlýnky, disponuje tzv. knockerem, kterým z mlecí komory dostanete drtivou většinu namleté kávy. Díky tomu má mlýnek prakticky nulovou retenci

Mlýnek využijete při mletí kávy na metody jako aeropress, chemex, drip či cold brew. 

Rozměry mlýnku jsou 24,1 cm (výška) x 23,9 cm (hloubka) x 10,5 cm (šířka).

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mlýnky na alternativní metody
Hmotnost: 5.5 kg

Fellow Ode

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Wilfa Svart CGWS - 130B
3.449 Kč

Černý mlýnek Wilfa slouží zejména pro mletí kávy určené k filtrování. Tento mlýnek je vhodný jak pro začínající, tak i zkušené baristy. Díky nové generaci pohonného motoru DC je...

2159
Baratza Encore
Baratza Encore
Skladem (1 ks)
4.290 Kč

Baratza Encore je základním elektrickým mlýnkem značky, především je určený pro mletí na alternativní přípravu kávy.

147