Jediný profesionální mlýnek, který potřebujete

Ceado E37Z-Barista RS

Nový Ceado E37Z-Barista RS v Itálii nazývají game-changerem. Díky patentované technologii SweepOut Dual-Spin se jedná o mlýnek s opravdu nulovou retencí. Po konci mletí dávky se motor začne na pár vteřin točit na opačnou stranu, a tím je zcela vyprázdněna mlecí komora. Pro lepší představu mrkněte na video níže, jak probíhá proces mletí. 

Co to znamená v praxi?

Jakékoli zásahy do hrubosti se u mlýnku projeví okamžitě. Už žádné čekání na zázrak, nad mletím máte stoprocentní kontrolu. Co se kvality extrakce a přesnosti dávkování týče, E37-Barista RS nemá konkurenci. Funkci dual-spin lze samozřejmě i vypnout nebo přečasovat. 

Red speed mlecí kameny

Uvnitř mlýnku najdete 83 mm ploché mlecí kameny s povrchovou úpravou red speed. Ta zaručuje neuvěřitelnou životnost. Jak jsme u Ceada zvyklí, ke kamenům se dostanete během minutky, což podstatně usnadňuje každodenní údržbu. Mlýnek pohání 900 W motor. Lze mlít podle přednastavených časů nebo manuálně. Nastavit můžete i intervaly aktivního chlazení. Mlýnek funguje na jedničku na espresso i na alternativy.