Slayer Steam 3gr

Neohodnoceno
Značka: Slayer

Kávovar Slyer Steam představuje nejmodernějších technologii v přípravě mléka. Hlavní technologie spočívá v produkci suché páry, která mění mléčné vazby tak aby výsledná pěna byla daleko hutnější a přitom sladčí. Pomocí dotykového panelu je možné nastavit teplotu kávového bojleru, tlak parního bojleru, tlak čerpadla a monoho dalšího. Mléčné nápoje jsou statisticky nejprodávanější v kavárnách a Slayer Steam Vám umožní je delat nejlépe ve Vašem městě!

Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
431.945 Kč 356.979 Kč bez DPH
Slayer Steam 3gr
Neohodnoceno
Značka: Slayer
Doprava zdarma při objednávce nad 1000 Kč
Showroom kávovarů a mlýnků
Vlastní záruční a pozáruční servis

Technologie páry

Tento kávovar je unikátní jsou technologii Vaporizer, která umožňuje vytvořit suchou a velmi teplou páru která dokáže našlehat i nizkotučná nebo rostliná mléka ve velmi vysoké kvalitě. Pára z hlavního bojleru putuje do Vaporizéru kde je nahřáta na 177°C a pak jde teprve do praní trysky. Teplota a objem páry lze nastavit a to ve dou stupních pro každou trysku zvlášť. Tok páry kontroluje speciální ventil a tím možní například pro malou konvičku nastavit nižší průtok páry a tím zajistit nejlepší možné našlehání. Parní tryska má 4 díry o průměru 1,3mm, dlouhé a ohebé rameno Vám umožňuje nastavit jakoukoliv polohu v konvičce bez jakéhokoliv omezení. 

Extrakce

Kávovar umožůje pro každou hvalu zvolit konkrétní nastavení. Teplotu s přesností na 0,1°C a dva volumetricky kontolované objemy vody. Tím máte zaručený dokonalý standard kávy pro každého zákazníka. Samotá sprcha je teflonová aby nezachytávala mastnotu z kávy. Portafilter je průměru 58mm a je základně dodávaný s dvěma vývody. Košíček je o objemu 18g.

Design

Kákovar je dostupný ve 4 hlavních provedeních Černá, Modá, Červená a Bílá. Základní provedení také obsahuje zrcadlově lesklé nohy a ovládací části z materiálu Dura-Tex - extrémně odolný materiál používný v letectví. Odkapová plocha a spodní nohy Vám davají maximální pracovní prostor. Odkapová plocha zle výškově nastavit do 4 různých pozic.

Mořnosti

Je možné objednat portafilter s jedním vývodem nebo takzvaný naked filter. Také je možné zvolit další trysky na páru s jiným průměrem ďer. 

Ručně vyrobeno v Seattle, USA.

 

Uvedená cena neobsahuje náklady na transport a celní poplatky. Takto položka se vždy účtuje podle aktuální situace a rádi Vám pošleme aktuální kalkulaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Profesionální pákové kávovary
Hmotnost: 139 kg
Bojler: Vícebojlerový

Představení Slayer Steam

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: