Ruční mlýnky
Některé ruční mlýnky v dnešní době již dovedou, co se kvality mletí týče, bez problému nahradit práci elektrických mlýnků, a při jejich výběru tak záleží hned na několika faktorech. Pro příležitostné mletí na alternativní přípravy Vám prokážou dobrou službu i levnější mlýnky. Pokud však hledáte mlýnek, který zvládne i espresso mletí, je do mlýnku třeba zainvestovat. Čím častěji ho poté budete používat, tím spíše oceníte kvalitu zpracování nebo přesné nastavení hrubosti a konzistenci při mletí. Při hledání využijte náš parametrický filtr, který Vám pomůže se zorientovat v tom, jaký mlýnek je vhodný na co.
Nejprodávanější
Základní ruční mlýnek Hario určený pro mletí na alternativní přípravy kávy. Vybaven keramickými mlecími kameny, lehký a skladný.
Ruční mlýnek ve verzi C3 v bílé barvě je nástupce osvědčeného modelu Timemore C2. Vybaven patentovanými mlecími kameny S2C, vhodný pro mletí na espresso i alternativní přípravy.
Nová verze nerezového ručního mlýnku. Vylepšené upevnění rukojeti, keramické mlecí kameny, jednoduché nastavení hrubosti.
Nejmenší z řady ručních mlýnků Kinu M47. Vyroben z nerezové oceli se silikonovým gripem pro lepší úchyt, mikrometrické nastavení hrubosti mletí.
Prostřední z řady ručních mlýnků Kinu M47 nabízí kompromis mezi mlýnky Classic a Phoenix. Tělo je vyrobeno z nerezové oceli, disponuje mikrometrickým nastavením hrubosti mletí.
Ruční mlýnek Timemore Chestnut S3. Mlýnek s velkým rozhraním nastavení hrubosti a patentovanými kameny S2C. Vhodný jak na alternativní přípravu, tak i espresso.