The Miners - Indonésie - Frinsa Edun #1: Filtr
Experimentálně zpracovaná káva s tóny jostového džemu, octa, hořké čokolády a červeného vína.
Balení: 250 g
Země: Indonésie
Farma: Frinsa Estate
Metoda zpracování: prodloužená naturální fermentace (tento konkrétní lot byl zpracován s myšlenkou vytvoření anaerobního profilu, který je ale zároveň výrazně čistší a méně divoký. Třešně se fermetovaly za pomoci laktobacilu, jenž byl přidán do tanku, zatímco fermentace probíhala po dobu čtyř dnů. Poté se třešně vyloupají a nechají fermentovat dalších 12-14 hodin tak, aby se odstranila veškerá dužina a výsledkem byla promytá káva)
Nadmořská výška: 1400 m. n. m.
Druh: 100% Arabika
Odrůda: Andung Sari, Sigarar Utang
Pražena pro alternativní přípravy kávy.
Doplňkové parametry
Kategorie: | The Miners |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Způsob přípravy: | Alternativní příprava |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.