Kurz Latte Art Advanced

Značka: CoffeeHub

Latte art školení, kde Vás naučíme soutěžní techniky šlehání s klasickým i rostlinným mlékem, teoretickou přípravu a pokročilé latteartové vzory (od růže přes mořského koníka až po zoo).

Dostupnost Momentálně nedostupné (>3 ks)
Možnosti doručení
4.500 Kč 3.719 Kč bez DPH
Kurz Latte Art Advanced
Značka: CoffeeHub

O kurzu

  • preferujeme praxi nad teorií – 90 % školení věnujeme praktickému tréninku
  • low waste přístup s využitím nových technologií (BCB drops, oat milk)
  • limitovaný počet účastníků umožňuje individuálnější přístup lektorů

     

Náplň kurzu

  • teoretická a praktická příprava na latte art (kreslení a vymýšlení vzorů, techniky kreslení a tréninku)
  • šlehání mléka a kreslení pokročilých latte art vzorů
  • MilkyCircus latte art throwdown (minisoutěž na konec) 

Kurzem Vám provedou:

Vojtěch Cífka (mistr ČR v latte artu, účastník World latte art championship, 12 let pracující jako lektor a barista s výběrovou kávou v Praze, Berlíně, Torontu, Vancouveru, včetně stáže na kávových plantážích v Kostarice)

Barbora Křížková (účastnice soutěže Barista roku 2022, 3 roky pracující jako baristka, lektorka a pražička pro pražírnu a kavárnu Dos Mundos)

Místo konání

CoffeeHub Modřany, Mezi Vodami 2282/29b, Praha 4

Kurz trvá 4 hodiny. Minimální počet účastníků jsou 2 osoby, maximální 4 osoby. 

Důležité info

Po koupi od nás obdržíte voucher na kurz v elektronické podobě. Termíny kurzů budou vypsány v první polovině ledna 2023 na období leden - březen 2023.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Rhinowares cuppingová miska
179 Kč

Černobílá cuppingová miska od australské značky Rhinowares.

2297
Kurz Latte Art Basic
Kurz Latte Art Basic
Momentálně nedostupné (>3 ks)
3.500 Kč

Latte art školení, kde Vás naučíme, jak si správně připravit espresso na mléčné nápoje, techniky šlehání s klasickým i rostlinným mlékem a základní a lehce pokročilé latteartové...

7831
Miska na cupping - Hario Kasuya
440 Kč

Porcelánová cuppingová miska navržená ve spolupráci s Tetsu Kasuya, vítězem World Brewers Cup v roce 2016.

6877