Kmen Coffee Roasters Koho - Vietnam: Espresso 250 g
Pomelo, višně, perník. Praženo 24.10.
Balení: 250 g
Země: Vietnam
Oblast: Langbiang
Metoda zpracování: promytá (Dvojí promytí - kávové třešně se vytřídí podle zralosti, zbaví se dužiny a naloží do fermentačních nádrží plné vody po dobu 36 - 48 hodin. Po fermentaci zůstanou zrnka v pergamenu, znovu se promyjí a naloží do vody na dalších 12 - 24 hodin. Dvojité promývání kávy zdůrazňuje původ, klimatické podmínky a půdu, kde byla zrnka vypěstována .
Druh: 100% Arabika
Odrůda: Catimor
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Typ: | Zrnková káva |
Způsob přípravy: | Espresso |
Druh: | 100% Arabika |
Země původu: | Vietnam |
Metoda zpracování: | Promytá |
? Výběrová káva: | ✅ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.